Dag 1 – We zijn op weg!

Dag 1 – We zijn op weg!

Posted by on aug 10, 2012 in Zomerreis 2012 |

Dag 1: 9 Augustus
Door: Lysa

 

Dag trouwe volgelingen,

 

Jesshhh. Hierbij het allereerste bericht, geschreven met een fantastisch uitzicht op het o zo geliefde Katalin Motel. Ja hoor, we zijn aangekomen, met alles erop en eraan!

Het begon allemaal op donderdag 9 augustus. We wisten nauwelijks waar we aan begonnen. Piepende banden, rijen files, volle plasbuizen, verloren bagage en natuurlijk een verlegen leiding die ‘heeeeeeul even de aandacht wou’. Het begon dus fantastisch.

Na uitvoerig afscheid te hebben genomen van onze geliefden en aanhangsels, begon het toch echt. Het avontuur. Met een enorme diversiteit aan groepsgenoten, leeftijden en ervaringen gingen we de weg op. Ik kan er een heel lang verhaal van maken, maar eigenlijk ging de reis heel voorspoedig. We denken zelfs het record ‘aankomsttijd’ te hebben gehaald. Om twee uur vanmiddag kwamen we al aan bij onze rustplaats. Zonder een enkele piepende band, te veel volle plasbuizen en dat soort capriolen.

 

De sfeer was goed. Alhoewel er enkele hardcore fans behoorlijk hun interesses lieten blijken, er non-stop favoriete woorden werden geuit en anderen er trots op werden dat er een zogenaamde ‘partybus’ was ontstaan. Al waren sommige mensen er om half 6 ’s ochtends, na nog geen seconde slaap, daar wat minder glorieus onder. Een echte muziek/zinggroep is het zeker!

 

Onderhand zitten we met z’n allen onder een van de relax-hutjes bij het Motel. De dagafsluiting was heerlijk. We hebben fantastisch gezongen voor onze God. Het is een enorme zegen dat we kunnen zeggen dat we zo’n hechte groep hebben. De sfeer onderling is supergoed. Er wordt gejuicht bij het vragen naar toestemming voor bevestiging van deze uitspraak. Wauwww.

 

Wij gaan nog even lekker wat drinken en gaan zo van ons bed genieten. Morgen om acht uur door naar de eindbestemming. We hopen er rond half vier aan te komen.

 

Sarateni, Jan & Elly, lieve tolken en Calaminesti: Here we come.