Aankomst

Aankomst

Posted by on aug 18, 2013 in Zomerreis 2013 |

Lieve allemaal,

Hier een berichtje vanuit Roemenie. Nadat we donderdag avond rond 8 uur zijn vertrokken bij de boogkerk hebben we tot 2 uur ’s middags erg voorspoedig gereden.

Zonder autopech en spugende mensen zijn we eerder dan verwacht aangekomen bij ons hotel in Hongarije. Toen bijna iedereen een heerlijke schnitzel en een halve liter bier naar binnen had gewerkt hebben we allemaal geslapen als roosjes.

De volgende ochtend hebben we ongeveer 45 minuten gewacht op een broodje met beleg en zijn we daardoor later vertrokken dan verwacht. Wederom zijn we zonder pech of spugende mensen op tijd aangekomen in Roemenie. Tussendoor hebben we nog even geshopt en een broodje gegeten.

Aangekomen bij de accommodatie werden we opgewacht door Linda en Ruben van Care Foundation en de dame die over de accommodatie gaat. De buurman stond al enthousiast te zwaaien, in het midden gelaten of dit uit blijdschap was of uit protest.

Na een korte introductie over het verblijf konden we bedden gaan verdelen en de bus uitladen. Vervolgens werden de tolken opgehaald en de boodschappen gedaan. Rond een uurtje of tien kon er eindelijk een lekker bord pasta worden gegeten. We hebben de dag afgesloten met een mooie overdenking en samenzang. We hebben God gedankt voor de voorspoedige reis die we hebben gehad en zegen gevraagd voor de komende twee weken.

Hierna werd er een biertje gedaan of wat slaap ingehaald van de afgelopen dagen.

Vanmiddag gaan we kijken in Chinari, het dorp waar we vanaf morgen aan het werk gaan. We hebben er zin in!

foto image-1 image-2 imageLiefs