Zooooooo

Posted by on aug 22, 2013 in Zomerreis 2013 |

Buna allemaal,

 

Wat een reis, wat een groep, wat een ervaringen. Mooi om dit mee te mogen maken. Stuk voor stuk hebben we prachtige mensen mee op deze reis. De sfeer in de groep is top! We zien nu al prachtige dingen gebeuren bij iedereen, allemaal op zijn/haar eigen manier. En daarbij is het mooi om te zien hoe we onze gevoelens en indrukken met elkaar kunnen delen. Jullie hebben inmiddels wel meegekregen dat we een andere slaaplocatie zijn betrokken en dat 1 van onze bussen stuk ging. Gaaf om te zien dat de hele groep met deze ‘tegenslagen’ goed om gegaan is en dat we met elkaar naar oplossingen gezocht hebben en deze ook gevonden hebben.

 

Vandaag mochten we de bekisting voor de bouw afmaken waardoor er morgen beton gestort kan worden. Eindelijk zijn we klaar met het graven. Morgen zien we eindelijk het begin van een huis.

Normaal gesproken moet een fundering 30 dagen uitharden, maar op de Roemeense wijze kan dit ook in 2 dagen. Als de planning nu wel goed loopt, betekend dit dat we maandag verder kunnen met het echte bouwen met celbetonblokken.

 

Vanmiddag zijn we met z’n allen naar de dierentuin/speeltuin geweest. Echt geweldig om te zien hoe kinderen en hun ouders genieten van een dagje uit. Dit geeft verschrikkelijk veel voldoening.

 

We zijn nu alweer een week op reis. De tijd vliegt voorbij en we genieten met volle teugen van de elkaar en van de mooie mensen in Roemenië.

 

Namens de groep,

 

Johan en WietskeDSC_0032 DSC_0060 DSC_0006 DSC_3756 DSC_3693 DSC_3716 DSC_3647 DSC_3645