Daar gaan we!

Daar gaan we!

Posted by on dec 20, 2013 in Winterreis 2013 |

En dan is het zo ver! De tassen zijn gepakt, de bus is afgeladen, alle acties zijn afgerond, (tenminste, als we de gourmet-actie voor het gemak niet meetellen) en iedereen is er klaar voor; Jordi, Rosalie, Roniel, Ronald, Rik, Lysa, Annemieke, Sven en Cor zullen afreizen naar Roemenie – Tirgu Mures om daar, samen met Anisoara, in de dorpjes Erimitu, Caliminesti en Chinari mooie voedselpakketten uit te delen. Wat een bijzondere week wordt dat en wat een bijzondere opdracht. Op maar 2000 km is schrijnende armoe de gewoonste zaak van de wereld… En als je dan juist daar iets van Gods hartverwarmende licht mag laten schijnen, maakt dat best een beetje stil….

 

We willen jullie van harte bedanken voor al het vele geld wat we hebben mogen zamelen! Jullie hebben gourmetpakketten, vogelpakketten, sinterklaas, machtigingen en vele andere dingen gesponsord zo dat wij op reis kunnen. Bijna 8000,- (…en de teller loopt nog steeds… ) hebben we tot nu toe bij elkaar verzameld en mogen we, mede dankzij jullie, uitdelen!

 

Via deze blog hopen we jullie mee te geven hoe onze reis verloopt. Met het bestuur van Irina zijn korte lijnen, zodat jullie via hen meer informatie over de reis kunnen krijgen, mochten jullie dit nodig hebben. We hopen en bidden op een voorspoedige reis zonder ongelukken en hopelijk tot NA de kerst!

 

hartelijke groet van iedereen!

Annemieke, Lysa, Rik, Ronald, Roniel, Rosalie, Jordi, onze tolk Anisoara, Sven en Cor