Onderweg!

Onderweg!

Posted by on dec 21, 2013 in Winterreis 2013 |

Buna allemaal!

 

We zijn veilig aangekomen! het had wat voeten in de aarde, maar na een lange en slopende reis zijn we aangekomen in ons hotel Katalina in Hongarije. Het begon allemaal zonder problemen… Binnen no-time loodsen onze chauffeurs Ronald en Sven ons door het strakblauwe duitsland heen… Heerlijk! Onze stoere Transit, met (jawel) Cruise Control en Ruisende Radio gaf geen krimp. Het tempo zat er lekker in en het ging allemaal als een trein.

 

Helaas begon in Oostenrijk het gedonder. File. Zo rond Wenen, daarna over de grens in Hongarije, en daarna vlak voor Budapest MUURVAST. Geen beweging in te krijgen. Zwarte zaterdag in Hongarije met de ene botsing na de ander. Het lijkt alsof ze in Hongarije echt niet kunnen rijden. Wat een ongelukken en opstoppingen.. We hebben onze lunch overgeslagen en hebben ons met chips en M&M’s door de gitzwarte zaterdag heen geslagen. Klap op de vuurpijl was een mistbank van een kilometer dikte boven op het grijze schemerachtige weer.

 

Al met al had het gelukkig weinig effect op ons humeur. Meebrullend op Acda en de Munnink hielden we de stemming er lekker in. Sven had de autoschermpjes en van Senna en Lasse meegenomen, helaas kregen we geen beeld, dus hierbij zijn excuses. Afgedraaid en gaar reden we rond een uur of 18.00 u het parkeerterrein van ons vertrouwde motelletje op. Snel uitpakken en bij de overkant wat Hongaarse kroketten naar binnen, douchen en slapen. We zijn allemaal erg moe, maar kijken uit naar de nieuwe dag! ZinIN!

 

Fijne dag allemaal en tot Blogs!

groet,

ons

 

ps. Jeroen. Thanx voor de Crazy 88’s!

– sneeuwengel – check

– trapleuning glijden – check

– foto van vlieg – check