Everything is awesome

Posted by on aug 15, 2014 in Zomerreis 2014 |

Goedenavond schoonheden en familieleden,
What’s up homies?!
Wij hebben vandaag lekker gechilld in Callmenasty. Het eerste huisje is zo goed als af. Nog even wachten op een ladder en dan kan het laatste dakpaneel erin. Intussentijd zijn we bezig met het tweede huisje. Het was pouper lekker weer om te bouwen (25(gradentekentje)). Het gaat weer allemaal lekker op z’n roemeens, dat betekend dat je vrijwel continu bezig bent… met wachten. Af en toe een tikkeltje geestdodend maar dankzij het liedje ‘Everything is awesome’ van de Lego movie houden we de spirit erin. Luisteren? Klik hier!
Ondanks dat de kids gruwelijk dope zijn, zijn ze toch pauper vermoeiend. Steven heeft zijn dubbelganger ontmoet, letterlijk alles wat hij doet is een kopie van Steven 9 jaar geleden. Zijn naam is Norbi. Foto staat in de bijlage. Je rent wat op en neer en die gasten zijn onvermoeibaar. Robert en ik (Maarten) zijn de bergen ingelopen met een paar gasten uit het dorp. En nu op de wijs van daar boven op de berg moet je het volgende fragment lezen.
Daar boven op de berg, daar boven op de berg, daar sprong een hert, daar sprong een hert, hij ging te snel, hij ging te snel, voor op de camera, voor op de camera, en van je heeee laaaa heeee laaaa hoooo laalaa HEY! heeee laaaa heeee laaaa hoooo laalaa HEY! heeee laaaa heeee laaaa hoooo laalaa HEY! heeee laaaa heeee laaaa hoooo laalaa HEY!
We weten eigenlijk niet wat we verder nog moeten zeggen dus we laten foto’s de rest van het werk doen. Fijne dagen nog en we houden ontzettend veel van onze trouwe lezers!

Dikke doei!

DSC03703 DSC03616 DSC03575Steven, Robert en Maarten