Dag 2

Dag 2

Posted by on jul 22, 2016 in Zomerreis 2016 |

IMG_0718 IMG_0712 IMG_0708 IMG_0703 IMG_0701Hoi lieve mensen,

Vandaag zijn we voor het eerst in ons projectdorp Chibed (Uitspraak Tibet maar dan met een K)geweest. Nadat we eerst even de toeristische route hadden genomen (we werden de verkeerde kant op gestuurd) zijn we gearriveerd op de bouwlocatie.  De bouwgroep heeft een begin gemaakt aan de huizen. Vandaag is het grootste deel van het houten skelet van de huizen gebouwd. Verder is de vloer van één van de huizen volledige en het andere huis deels gelegdtdtdt. Er zijn broodjes uitgedeeld aan de bewoners naast de bouwlocatie wat een leuke ervaring was voor de groep en een lekkere snack voor de bewoners, kortom een succes (xoxo yvonne).  De kinderwerkgroep heeft zich verder georiënteerd op mogelijk locaties om kinderwerk te doen in het dorp. Wegens omstandigheden moeten de plannen voor het kinderwerk iets aangepast worden (er zijn te weinig kinderen op locatie om kinderwerk te doen). Voor de rest van de middag is er heerlijk genoten van de omgeving en is er door de bouwgroep veel progressie geboekt met de huisjes.

Morgen gaat een deel van de groep naar de bouwplaats om te zorgen dat de huisjes op tijd af zijn. De rest van de groep heeft een rustdag waarin lekker van de omgeving en de groep genoten kan worden.

Bedankt voor jullie gave reacties en  gebed.

Dikke lebber van Giel en groetjes van Peter en Yvonne (die wil haar naam hier niet onder wilt hebben vanwege de kwaliteit van deze blog).

Joe!