Dag 8

Dag 8

Posted by on jul 29, 2016 in Zomerreis 2016 |

Lief blogboek,

Yes, het brood was vanochtend op tijd (Harry, bedankt!). Daarom konden we ook op tijd vertrekken.

Bij het kinderwerk hebben Martijn en Samuel het verhaal over Jona verteld. Hierbij heeft Martijn zijn Meesterskills laten zien. Hierna hebben we het welbekende Jonaliedje van Elly en Rickert gezongen. Na dit alles werd er een doolhof uitgedeeld waarin de kinderen Jona moesten redden uit de vis. De kinderen vinden het kleuren maar al te leuk en vragen om de haverklap ‘Szep?!’ (Vind je het mooi?).

Er waren nogal wat kinderen aan het huilen en daarom hebben een aantal van ons al troostend met een kind op de arm de kinderen vermaakt. Eentje is bij mij (Julia) op de arm in slaap gevallen, het liefst neem ik haar mee naar huis. Helaas waren er ook veel kinderen ruzie aan het maken, de sfeer was niet zo positief, waardoor we het allerlaatste stukje van ons programma niet hebben afgemaakt. Dus zijn we maar boodschappen gaan doen en naar huis gegaan.

In Chibed, bij de bouw, doen we nu ook een beetje kinderwerk aangezien de kinderen daar eigenlijk alleen maar een beetje rondhangen. Gisteren zijn we begonnen met een paar liedjes te zingen en vandaag kenden ze deze nog steeds.

Huisje numero 1 is helemaal klaar. ‘Mwa,’ zegt Peter,’Op wat purschuim na…’ Huisje numero 2 heeft nog wat werk nodig, zoals de deuren plaatsten, wat ramen uitsnijden en plaatsen  en wederom wat algemeen purwerk, dat doen we morgen. Peter en Paulien zijn vandaag tot volleerd kozijnbouwers gekroond. Nadya, Giel en Leon hebben de kindertjes daar vermaakt.

Peter wil graag nog even vertellen dat we gisteravond met z’n allen uit eten zijn gegaan bij een visrestaurant. Het eten was lekker maar het was waarschijnlijk sneller geweest als we zelf ons eten hadden gevangen  en meegenomen. Onderweg naar het restaurant zijn we uit ons dak gegaan op Disneymuziek.  Voor de beelden contacteer Peter en schuif hem wat smeergeld toe.

Ook beginnen Christiaan en Paulien een massagestudio, vanaf 1 september open, graag bellen voor bezoek. Dan kunt u met receptioniste Sanne een afspraak maken.

Met de allerliefste groetjes,

Sanne en Julia, en Peter wil zijn naam er niet onder hebben.

 

Beerteller: 1 (Yvonne en Nadya willen deze bijzondere ervaring graag met jullie delen. De beer was overigens niet gevaarlijk en niet heel dichtbij, geen zorgen.)

Paardenwagenteller: 153