Zomerreis 2018, dag 3

Posted by on aug 9, 2018 in Zomerreis 2018 |

  1. Zomerreis 2018, dag 3
    Een dag waarin we hard geklust hebben. Gaten dichten, gipsplaten snijden, deuren passend maken. Veel voorbereidend werk, zodat we morgen meters kunnen maken met schilderen. De jongens waren blij dat we er waren. Twee jongens hielpen ons met schuren, vegen, spijkers verwijderen, deuren verven. De andere zwaar autistische jongens hebben we geleerd bellen te blazen, lekker krijten met stoepkrijt. De Roemeense gastvrijheid is enorm. Water, koffie, een warme maaltijd tussen de middag. We worden in de watten gelegd door de medewerkers van het tehuis.

Een verrassing toen we vanmiddag weer terugkwamen op de slaaplocatie. Ons zwembad (na gisteren drie uur gelopen te hebben met emmers water en gevuld tot ongeveer onze enkels). De directeur van de stichting van het huis waar we verblijven, had de tuinslang aangesloten en het zwembad gevuld. Heerlijk!!

Na een verkoelend samenzijn in het zwembad, is de kookploeg aan de slag gegaan. Macaroni stond op het menu. Vanavond gezellig chillen en spelletjes. Op tijd naar bed, morgen vroeg op. Klussen bij het tehuis en kinderwerk in balauserie. Tot morgen weer!