Zomerreis 2018, dag 4

Posted by on aug 10, 2018 in Zomerreis 2018 |

de dag begon al goed met het toezingen van Lars. Vandaag is hij 18 jaar geworden. Hiep hiep hoera!! Vandaag hebben we de groep in tweeen gedeeld. Een kinderwerkteam en een klusteam. Het kinderwerkteam is naar balauserie gegaan waar we zeer hartelijk werden ontvangen door hele blije kinderen. De ouders van anisoara waren erbij met broertje David als tolk. Dat deed David super! Hij gaat zijn zussen achterna! Ook Axel was erbij en had een tolk geregeld voor ons. Dat was heel fijn. Het was weer lastig om de kinderen achter te laten. Ze zijn zo blij met onze komst en het is zo gaaf om ze aandacht te geven. Gods liefde mogen we in overvloed uitdelen.

Het klusteam heeft flinke meters gemaakt vandaag. Er is nog genoeg te doen, maar stukje bij beetje zie je resultaat. En de jongeren worden zeer ervaren klussers. Een deur op maat zagen. Een compleet kozijn maken, gips zetten, plafonds en muren verven. Ouders, ze kunnen genoeg klusjes doen in huis 😃.

De afsluiting van de dagen krijgen behoorlijke regelmaat. Na een dag werken even chillen in het zwembad, eten koken en ‘s avonds allemaal spelletjes doen.

We hebben het goed met elkaar. We zijn God dankbaar dat Hij ons zoveel goeds geeft en elke dag bij ons is.CD029E4E-48D1-4823-955D-54CA7CDC3E03