Dag 1 – Immer geradeaus!

Dag 1 – Immer geradeaus!

Posted by on aug 5, 2011 in Zomerrreis 2011 |

Beste geliefden, ouders, familie, collega’s, vrienden en andere belangstellenden,

Na een nacht lang rijden, zijn we eindelijk aangekomen bij hotel Katalin, net voor de grens met Roemenië. Het reizen ging in verhouding redelijk snel en we hebben eigenlijk amper tegenslagen gehad. Een uurtje file net voor Wenen en een beetje drukte rond Boedapest, maar voor de rest hebben we heerlijk door kunnen rijden.

De sfeer binnen de groep is opperbest. Ondanks dat iedereen na een volledige nacht en een lange morgen wel genoeg heeft van elkaars lichaamsgeuren en andere onplezierigheden die zo’n busreis met zich meebrengt, hebben we het gezellig met elkaar en zijn we vol vertrouwen voor de komende weken.

Op dit moment wachten wij vol smart op het eten dat gaat komen. Iedereen heeft zojuist al kunnen genieten van een heerlijke (voor mij helaas koude) douche, welke een genot is na een lange dag reizen!

Morgen zullen we vanaf een uur of 8 verder reizen naar onze eindbestemming, ons verblijf in Sarateni. We hopen daar later op de avond aan te komen.

We zijn erg blij dat de reis tot nu toe zo voorspoedig verloopt en dat we hierin zo enorm gezegend worden. Zeker gezien de ervaringen van afgelopen jaar, zijn we God hiervoor erg dankbaar. Zouden jullie voor ons willen blijven bidden, voor een spoedig verloop van de reis?

Vanaf vandaag hopen wij iedere dag iets van ons te laten horen, via de blogs op deze site. Blijf ons dus in de gaten houden!

Groeten, ook namens de rest van de groep,

Jeroen