Dag 14 – Thuiskomst

Dag 14 – Thuiskomst

Posted by on aug 23, 2011 in Zomerrreis 2011 |

Door: Roel

Zo nu alweer een paar dagen thuis en het lijkt alweer weken geleden wanneer we in Roemenië zaten. De thuiskomst was zoals gewoonlijk fijn maar ook zeer raar. Het beste woord om die raarheid te omschrijven is ‘Roemenië-kater’. Het is echt een culture shock als we terugkomen. Het is een lastig om de reis en de Roemenen los te laten. Het is fijn dat we daarom onze toevlucht bij God mogen zoeken en de zorg voor de zigeuners aan hem over te laten.

We willen graag iedereen bedanken die ons geholpen hebben in de voorbereiding en tijdens de reis. De sponsors, familie, vrienden en de leuke reacties op de blog. Ook bedanken we Jan en Elly Booij, de Tolken Ella & Eva en de Kinderwerkers Anisoara, Adriana & Alexandra voor hun hulp in Roemenië. Maar bovenal bedanken wij God, want wanneer Hij niet bouwt komt het huis niet af. Daarom bedanken wij ook iedereen die voor ons gebeden heeft!

Over een paar weken geven we een fotoimpressie met de verhalen achter de foto. Graag nodigen wij u daar voor uit! (datum volgt)

Liefs, Lysa, Elze, Gerben, Harmen, Marco, Geanne, Martin, Niek, Maarten, Jeroen, Rens, Stefan, David, Sharon, Remco, Guido, Ronald & Roel <