Dag 1 – Voorspoed ten top!

Dag 1 – Voorspoed ten top!

Posted by on dec 27, 2011 in Winterreis 2011 |

Door: Auke

Na afscheid te hebben genomen van onze ouders en vrienden kunnen we ons, na 7 weken voorbereiden, eindelijk in het busje proppen! Bij het eerste benzinestation gaan we ons bandenspanning, benzine- en cafeïne-pijl bijvullen. dus na een kop koffie en wat geld dat in lucht opgaat gaan we op weg.

Lekker stuiterend door de bus, beetje muziek luisteren, de sfeer zit er dus goed in. Het ziet er naar uit dat het weer een heerlijk wordt. Dat blijkt wel aan de voorspoed die we hebben: ‘Geen files, geen mist, geen kapotte busjes’. Volgens de normale planning zouden we rond 4 á 5 uur ’s middags in het hotel moeten aankomen. Met een kleine file in Hongarije komen we op de klok af 2 uur de stoep oprijden.

Na heerlijk gerelaxt te hebben, na toch wel 1600 km aan één stuk rijden, gaan we eten in het hotel-restaurant. Het was zeer lekker! Na het eten van deze maaltijd doen we de avondsluiting en krijgen we te horen dat Jan en Elly Booij ook erg veel zin hebben in onze komst. Dit geeft ons weer een energieshot en die kunnen we na zo’n nacht sowieso wel gebruiken!

Groeten, van de Roemeniëgroep!