Dag 3 – Tijd om aan de slag te gaan!

Dag 3 – Tijd om aan de slag te gaan!

Posted by on dec 29, 2011 in Winterreis 2011 |

Door: Sharon & Roel

Lieve allemaal,

Vandaag was onze eerste officiële dag. Het was weer even wennen, tijdens het brood halen werd eerst het brood vergeten, dus het was maar goed dat Roel te vroeg uit zijn bed was geschopt door Auke. Na een lekker ontbijtje met ei splitste de groep zich op. Axel, Steven en Sharon gingen naar Târgu Mureş boodschappen doen, onze lieve tolken Eva en Ella ophalen en naar de Kar Leen Meneer om de aanhangwagen voor de pakketten op te halen. De Kar Leen Meneer bleek een vrouw te zijn. Na netjes betaald te hebben gingen ze weer terug op huis aan.

Ondertussen heeft de andere groep helemaal niets uitgevoerd.

Rond een uurtje of 3 was de groep weer compleet en werd de helft van de pakketten gebracht. Een deel van de pakketten moesten opnieuw samengesteld worden. Dit verliep vlekkeloos, ieder had zijn eigen taak, van controleur tot koffiezakjesscheurder. Jan en Elly, die er ook waren, hielpen vrolijk mee. Na een uurtje waren alle pakketten klaar en konden we lekker onze vingers opwarmen aan een bakje koffie.

Na een uurtje of 2, wat 3.5 bleek te zijn, kwam de volgende lading. We  besloten deze pakketten alleen weg te zetten en morgen verder te verdelen.

Daarna hebben we lekker onze macaroni opgegeten, nog een bakje koffie gedronken, opwekking gezongen in wel 9 verschillende stemmen, een rondje wel en wee gedaan, en met pijn in ons hart ons op deze blog gericht.

De planning voor morgen is veelbelovend. We gaan naar Ceuaş!! Iedereen heeft er erg veel zin in, na 2 dagen reizen en een dagje settelen is het heerlijk om echt aan de slag te kunnen. We hebben er super veel zin in en kijken er allemaal erg naar uit.

Liefs en tot morgen!

Groetjes, de Roemeniegroep