Zomerreis 2013

Zomerreis 2013: De zomerreis van 2013 was een bijzondere reis met hoogte en dieptepunten. Tijdens de reis hebben de jongeren een mooi videoverslag gemaakt.

Zomerreis 2012

Zomerreis 2012: In de zomerreis van 2012 hebben we twee huisjes gebouwd en kinderwerk mogen doen onder de bevolking in Caliminesti. Om een goed beeld te geven van dit project en het werk wat we als Stichting Stichting mogen doen hebben we een korte promo-film gemaakt.

Bestuursreis 2012

Bestuursreis 2012: Richard, Erik-Jan, Wietske en Cor bezoeken in Roemenië het dorpje Caliminesti. Hier zal dit jaar gestart worden met de bouw van twee huisjes voor twee families. Daarnaast zal er ook gewerkt worden met de ongeveer 45 aanwezige kinderen.

Bestuursreis 2011

Bestuursreis 2011: Marjan, Harmen, Rens en Cor in Roemenie tijdens de voorbereiding op de aankomende zomerreis van de jongeren. We bezoeken Ceuas voor een nieuw project, zoeken een slaapplaats voor de jeugd van 2011 en leggen contact met de mensen met wie ze mogen samenwerken.

Winterreis 2010

Winterreis 2010: Indrukwekkende beelden van de winterreis waar 9 jongeren voedselpakketten uitdelen samen met Jan en Elly in het straatarme, onder gesneeuwde Ceuas. De voedselpakketten worden verrast ontvangen. Wist u dat deze zigeunerkinderen gemiddeld 1 keer in de 3 dagen een maaltijd hebben?